Recensioner

0 recensioner
Betyg

Du kanske även behöver

Fermentis Safbrew WB-06 jäst

Fermentis Safbrew WB-06 jäst

Speciellt utvald veteöljäst som producerar subtila estrar och fenoliska smaker typiska för veteöl. Typ: TorrjästTorrvikt: 11,5gFlockning: LågJästemperatur: 15-24°CDosering: 1 paket för upp till 20 liter öl. För starkare öl >7-8% rekommenderas 2 paket.Ingredienser: Jäst, Emulgeringsmedel E491

49 kr
Brewly Weissbier Ale jäst

Brewly Weissbier Ale jäst

Denna speciella jäststam har sitt ursprung i Bayern, Tyskland. Den används främst för tyska veteölsstilar såsom Hefeweissen/Weissbier. Stammen kan användas för att producera alla sorters veteöl, till exempel amerikansk veteöl och belgisk wit. Den slutliga aromen är mycket estrig, rik på fenoliska smaker som banan och kryddnejlika. Paketet innehåller 12g aktiv torrjäst för upp till 23L öl.Brewly Weissbier Ale jäst- Alkoholtolerans: Hög (12%)- Temperaturspann: 12-25°C (53-77°F)- Förjäsbarhet: Hög 80%- Flockulering: Låg- Nettovikt: 12g (0.42oz)- GMO-fri: Ja- Förvaring: I kylskåp (kallt och torrt)- Förpackad i beskyddande livsmedelsgas.- Tillverkad i EU.AnvändningSprinkla jästen direkt över upp till 23L vört (6 gallons). Alternativt rehydrera jästen. Syresätt. Om Original Gravity (OG) är över 1.065 (65 °Öchsle), använd 2 paket för 23L.

29 kr
Mängdrabatt!
25 kr/st vid köp av 2 eller fler
Tillfälligt slut
Visa produkt
Fermentis SafAle W-68 Jäst

Fermentis SafAle W-68 Jäst

Specialjäst utvald för framställning av Veteöl och Witbier och aromatiska öl med typisk fenolkaraktär (nejlika och peppriga toner) och rik på fruktiga och blommiga smaker. Lämplig för en stor variation av vetebaserade ölsorter och fruktiga-kryddiga ölstilar. Jäst med medelhög sedimentering: bildar inga klumpar utan en pulveraktig dis när den suspenderas i ölet.Dosering/Temperatur50 till 80 g/hL (0,07 – 0,11 oz/gal) vid idealiskt 18°C ​​– 26°C (64,4°F – 78,8°F).Användande1. Direkt pitching:Direkt i jäskärlet vid jäsningstemperatur vid 20°C – 32°C (68.0°F – 89.6°F).2. Med tidigare rehydrering:- Strö jästen i 10 gånger volymen vatten eller vört vid 20°C – 28°C (68.0°F – 82.4°F).- Låt vila 15 till 30 minuter- Rör försiktigt- Pitcha i jäskärletTyp: TorrjästTorrvikt: 11,5gFlockning: MedelDosering: 1 paket för upp till 20 liter öl. För starkare öl >7-8% rekommenderas 2 paket.Ingredienser: Jäst (Saccharomyces cerevisiae POF+), emulgeringsmedel: sorbitanmonostearat (E/INS 491) 

49 kr
Mängdrabatt!
45 kr/st vid köp av 2 eller fler