Recensioner

0 recensioner
Betyg

Du kanske även behöver

Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey jäst

Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey jäst

Belgisk jäststam med mycket fruktig och komplex smak och arom. Perfekt för belgiska pale ales och abbey ales.torrvikt: 10gförjäsbarhet: 73 - 77 %alkoholtolerans: 8 %flockning: 4/5jästemperatur: 18 - 25 °C (64 - 77 °F)dosering: 1 paket för upp till 20 liter öl. För starkare öl >6% rekommenderas 2 paket.

35 kr
Mangrove Jack's M41 Belgian Ale jäst

Mangrove Jack's M41 Belgian Ale jäst

En kryddig och fenolisk belgisk jäststam med mycket fruktig och komplex smak och arom. Perfekt för belgiska strong golden och belgiska strong ales. Hög alkoholtolerans och utjäsning.torrvikt: 10gförjäsbarhet: 82 - 88 %alkoholtolerans: 12 %flockning: 3/5jästemperatur: 18 - 28 °C (64 - 82 °F)dosering: 1 paket för upp till 20 liter öl. För starkare öl >6% rekommenderas 2 paket.---Spicy and phenolic, this yeast emulates the intensity and complexity of some of the best monastic breweries in Belgium, high attenuation and alcohol tolerance allows you to brew a huge range of Belgian beers.Suitable for Belgian Strong Golden and Belgian Strong Dark Ales.Aroma Characteristics:This yeast develops ripe fruit especially plum like esters during fermentation and are prominent in the finished beer, it will also show a lightly balanced phenolic character.Flavor/Mouthfeel Characteristics:Beer fermented with this yeast exhibit excellent classic Belgian ale flavor, clove hints with a multitude of fruit esters, alcohol and banana character.Higher Alcohol Beers:High alcohol beers are this strain’s bread and butter, with a high alcohol tolerance, strong beers just create excellent flavor and aroma characteristics.

45 kr
Mängdrabatt!
43 kr/st vid köp av 2 eller fler
Fermentis Safale BE-134 jäst

Fermentis Safale BE-134 jäst

En jäststam som rekommenderas för saison och kännetecknas av en särskilt hög utjäsning. Den ger fruktaromer med en kryddig karaktär med bland annat kryddnejlika. Denna stam ger ett mycket uppfriskande öl med hög drickbarhet.Förjäsbarhet: högJästemperatur: 18 - 28 °C (64 - 82 °F)Tillverkare: Fermentis Typ: TorrjästTorrvikt: 11,5gDosering: 1 paket för upp till 20 liter öl. För starkare öl >7-8% rekommenderas 2 paket.Ingredienser: Jäst, Emulgeringsmedel E491

49 kr
Fermentis Safale BE-256 Abbaye jäst

Fermentis Safale BE-256 Abbaye jäst

Safale BE-256 rekommenderas för att brygga trappist- och andra klosteröl. Den jäser snabbt och långt och lockar fram subtila och välbalanserade aromer.Hette förut “Safbrew Abbaye”.Förjäsbarhet: mycket hög Alkoholtolerans: 11 %Flockning: högJästemperatur: 12 °C - 25 °C(idealt 15 °C - 20 °C)Tillverkare: FermentisTyp: TorrjästTorrvikt: 11,5gDosering: 1 paket för upp till 20 liter öl. För starkare öl >7-8% rekommenderas 2 paket.Ingredienser: Jäst, Emulgeringsmedel E491

59 kr
Mängdrabatt!
55 kr/st vid köp av 2 eller fler
49 kr/st vid köp av 5 eller fler