Speciell stam från en välkänd belgisk Abbey, perfekt för jäsning av alla typer av Abbey ale; Blondiner, Dubbel, Tripel och Quadruple - samt belgiska blek- och starka ale. Den erbjuder fruktiga otroligt komplexa estrar, subtila fenoler och mycket ren karaktär.- Alkoholtolerans: Medium (10 %)- Temperaturområde: 15-25°C (59-77°F)- Förjäsningsgrad: Medium (73-77%)- Flockulering: Medium- Nettovikt: 12 g (0,42 oz)- Tillverkad i EU.- GMO-fri: Ja- Förvaring: I kyl (sval & torr)- Förpackad i en skyddande atmosfär.AnvändningSprinkla jästen direkt över upp till 23L vört (6 gallons). Alternativt rehydrera jästen. Syresätt. Om Original Gravity (OG) är över 1.065 (65 °Öchsle), använd 2 paket för 23L.
DEAL
Mängdrabatt!
19 kr/st vid köp av 2 eller fler