


Lallemand NovaLager Jäst 11g
65 kr
59 kr
shop.LANG_PRODUCT_VOLUME_DISCOUNT!
shop.LANG_PRODUCT_VOLUME_DISCOUNT_TEXT
shop.LANG_PRODUCT_LOWEST_PRICE: 65 kr
shop.LANG_PRODUCT_STOCK_IN_STOCK
shop.LANG_PRODUCT_QUANTITY
Lallemand NovaLager Jäst 11g


shop.LANG_PRODUCT_CODE 2463
LalBrew NovaLager™ är en sann bottenjäsande Saccharomyces pastorianus-hybrid från den nya grupp III-linjen som har valts ut för att producera rena lageröl med distinkta smakegenskaper och överlägsen jäsningsprestanda.
LalBrew NovaLager™ är en robust lagerstam med idealiska egenskaper för produktion av lageröl inklusive snabba jäsningar, hög dämpning. Den distinkta smakprofilen är mycket rena, lätta estrar över ett brett temperaturområde. Denna produkt är resultatet av forsknings- och utvecklingsarbetet från Renaissance Bioscience Corp. (Vancouver BC, Kanada) i samarbete med Lallemand Brewing. LalBrew NovaLager™ valdes ut med klassiska och icke-GMO-förädlingsmetoder för att erhålla en ny hybridstam av Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus som definierar en ny lagerlinje av grupp III (renässans) som skiljer sig från alla andra traditionella Saccharomyces pastorianus-stammar. Denna stam är en låg VDK/diacetylproducent och använder patenterad teknologi från University of California Davis (USA) som hämmar produktionen av vätesulfid (H2S) bismaker, vilket minskar mognadstiden som är förknippad med lagerölproduktion.
Förjäsbarhet: hög
Alkoholtolerans: 13 %
Flockning: Medium
Jästemperatur: 10 - 20 °C
Utjäsningsgrad: 78-84%
Tillverkare: Lallemand
Ingredienser: Jäst, Emulgeringsmedel E491
LalBrew NovaLager™ är en robust lagerstam med idealiska egenskaper för produktion av lageröl inklusive snabba jäsningar, hög dämpning. Den distinkta smakprofilen är mycket rena, lätta estrar över ett brett temperaturområde. Denna produkt är resultatet av forsknings- och utvecklingsarbetet från Renaissance Bioscience Corp. (Vancouver BC, Kanada) i samarbete med Lallemand Brewing. LalBrew NovaLager™ valdes ut med klassiska och icke-GMO-förädlingsmetoder för att erhålla en ny hybridstam av Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus som definierar en ny lagerlinje av grupp III (renässans) som skiljer sig från alla andra traditionella Saccharomyces pastorianus-stammar. Denna stam är en låg VDK/diacetylproducent och använder patenterad teknologi från University of California Davis (USA) som hämmar produktionen av vätesulfid (H2S) bismaker, vilket minskar mognadstiden som är förknippad med lagerölproduktion.
Förjäsbarhet: hög
Alkoholtolerans: 13 %
Flockning: Medium
Jästemperatur: 10 - 20 °C
Utjäsningsgrad: 78-84%
Tillverkare: Lallemand
Ingredienser: Jäst, Emulgeringsmedel E491
Recensioner
1 recensioner
Bo
Verifierad köpare
Premiär för denna jäst, jäste ut från OG 1055 till 1010 på 7 dagar. Mycket rensmakande. Jag är mycket nöjd med den jästen