Jästnäring
Escarpment Labs Yeast Lightning Jästnäring 28g
Stressa mindre om jästhälsa. Escarpment labs jästnäringsblandning är skräddarsydd för öljästers unika behov. Varje påse på 28 g erbjuder tillräckligt med näringsämnen för upp till 28 satser hembryggt öl. Rekommenderad doseringshastighet: För bästa resultat, använd 1 g per 20 liter öl.
Jästnäring Super 15g för 25L vin, cider & mjöd
Superjästnäring speciellt utvecklad för att ge en renare utjäsning i vin, cider och mjöd (ej öl).Ingredienser: Jästnäring 15g
Propper Seltzer jästnäring 28g
Propper SeltzerTM är ett egenutvecklat jästnäringsämne som används för att brygga 100 % sockerbaserade hard seltzers med valfri öljäst, vinjäst eller destillationsjäst. När du brygger din sockerbas, tillsätt en enda dos av Propper Seltzer i whirlpoolen för att tillföra all kväve, vitaminer och mineraler som behövs för att ge en grundlig jäsning. Traditionella stammar jäser på så lite som sju (7) dagar vid standard ale-temperaturer (68–72°F/20–22°C). Om du letar efter ännu snabbare resultat, för att jäsa på så lite som 4 dagar, använd Propper Seltzer med någon av de rekommenderade Omega Yeast kveik-stammarna, jäser vid 80–95°F (27–35°C).Innehåller: Organiskt och oorganiskt kväve samt viktiga mineraler och vitaminer som krävs för att stödja icke-maltfermentering. Nettovikt: 28gANVISNINGAR1. Tillsätt socker i varmt vatten och rör om så att det löser sig. Koka i 10 minuter, mät OG och justera.2. När önskad OG har uppnåtts, stäng av värmekällan och tillsätt Propper Seltzer näringsämne.3. Överför sockerbas till jäskärlet vid önskad jästemperatur. Lufta genom att skaka eller syresätta.4. Pitcha din favorit Omega Yeast-stam och låt den rulla.Förvara i rumstemperatur. Bäst 2 år från tillverkningsdatum. Propper Seltzer är en glutenfri produkt.
Wyeast Nutrient Blend 42g Jästnäring
En blandning av vitaminer, mineraler, aminosyror, kväveföreningar, zink och andra spårämnen som befordrar en snabb och fullständig utjäsning.Löses upp i varmt vatten. Kan vid ölbryggning gärna tillsättas 10-15 minuter före slutet av vörtkokningen. Typisk dosering 1 g per 10 liter.Innehåll42g
Wyeast Yeast Nutrition 1g
En blandning av vitaminer, mineraler, aminosyror, kväveföreningar, zink och andra spårämnen som befordrar en snabb och fullständig utjäsning.Löses upp i varmt vatten. Kan vid ölbryggning gärna tillsättas 10-15 minuter före slutet av vörtkokningen. Typisk dosering 1 g per 10 liter.Innehåll1g