White Labs
White Labs WLP066 Dry London Fog 11g Jäst
London Fog - Nu som torrjäst! Utmärkt jäststam för bryggning av New England IPA (NEIPA). Esterprofilen påminner om East Coast Ale (WLP008) men den lämnar lite mer restsötma, vilket bidrar till att accentuera smak och arom från malt och humle.White Labs WLP066 London Fog AleTorrjäst: WLPD066-HBVikt: 11g - för upp till 20L vört.Dosering: 0,5-1 g/LFörjäsbarhet: 65 - 70 %Alkoholtolerans: 8 - 12 %Flockning: medel - lågJästemperatur: 18 - 22 °C (64 - 72 °F)Tillverkare: White LabsIngredienser: Jäst, E491 emulgeringsmedel
White Labs WLP500 Monastery Ale Jäst PurePitch Next KORT DATUM
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP500 Monastery Ale kommer från ett belgiskt kloster, denna sort är idealisk för belgiska quads, tripels och dubbels på grund av sin höga alkoholtolerans. Den producerar karakteristiska toner av plommon och körsbär med en hint av tuggummi. Lägre jäsningstemperaturer (65-67°F/18-19°C) resulterar i mindre fruktiga och mer jordnära öl.Perfekt för: Belgian Dark Strong Ale, Belgian Dubbel, Belgian Pale Ale, Belgian Tripel, Belgian Quadruple, Biere de Garde, Cider"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP500 Monastery Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-80%Alkoholtolerans: 15%Flockning: låg-mediumJästemperatur: 18-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP521 Hornindal Kveik Ale Yeast-PurePitch KORT DATUM
Next Gen: dubbla mängden jäst! Hornindal är en unik norsk kveik-stam som producerar ales med tropisk smak och komplex arom snabbt och rent upp till 32°C. Kan användas i Pale Ales, IPA, Stouts, Imperial Stouts, Barley wines och Porters. "Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP521 Hornindal Kveik Ale Jäst - Pure Pitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75 - 82 %Alkoholtolerans: 10 - 15 %Flockning: HögJästemperatur: 22 - 37 °C (72 - 98 °F)Ingredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP067 Coastal Haze Ale Yeast PurePitch - KORT DATUM
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP067 Coastal Haze är en blandning av våra favorit-IPA-stammar i New England-stil och är utmärkt för att producera öl med ett hazy utseende och tropiska, fruktiga estrar. Genom att producera torra, men ändå saftiga öl, kommer mango- och ananasegenskaperna att ge extra drickbarhet. Perfekt för Blonde Ale, Hazy/Juicy IPA, Pale Ales."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP067 Coastal Haze Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-82%Alkoholtolerans: 12%Flockning: låg-medelJästemperatur: 18-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP077 Tropicale Yeast Blend PurePitch - KORT DATUM
KORT DATUM. Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP077 Tropicale är en blandning av icke-GMO-jäststammar som har valts ut noggrant för att hjälpa till vid frisättningen av bundna tiolföreningar genom att rikta in sig på hög enzymatisk B-lyasaktivitet. Ger en balans av tropiska smaker och aromer, som passionsfrukt, grapefrukt och mango, som är perfekt för en saftig, hazy IPA!"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP077 Tropicale Yeast Blend Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-82%Alkoholtolerans: 12%Flockning: lågJästemperatur: 17-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP775 English Cider Jäst PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP775 är en klassisk ciderjäst. Jäser ut torrt, men bevarar äppelsmaken. Svavel frigörs under jäsningen, men försvinner efter två veckors lagring. Kan också användas för vin och för öl med hög vörtstyrka"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP775 English Cider Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.förjäsbarhet: över 80%alkoholtolerans: 8-12%flockning: medeljästemperatur: 20-24°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP830 German Lager Jäst PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP830 är en av de mest använda lagerjästerna i världen. Mycket maltig och ren, och utmärkt för lageröl som pilsner, münchener helles, oktoberfestöl, märzen, schwarzbier, dubbelbock med mera.Perfekt för: Amber Lager, American Lager, Bock, Cream Ale, Dark Lager, Dopplebock, Helles, Marzen, Pale Lager, Pilsner, Schwarzbier, Vienna Lager."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP830 German Lager Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 74-79% Alkoholtolerans: 5-10% Flockning: medelJästemperatur: 10-13°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP565 Belgian Saison I Kveik Jäst - PurePitch NextGen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP565 är en klassisk vallonsk saisonjäst, som ger jordiga, peppriga och kryddiga toner. Aningen söt. För stark saison kan man eventuellt tillsätta en annan jäst efter 50% av jäsningen."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP565 Belgian Saison I Ale Jäst - Pure Pitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 65-75 % Alkoholtolerans: 10 %Flockning: medelJästemperatur: 20-24 °CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP521 Hornindal Kveik Ale Yeast - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! Hornindal är en unik norsk kveik-stam som producerar ales med tropisk smak och komplex arom snabbt och rent upp till 32°C. Kan användas i Pale Ales, IPA, Stouts, Imperial Stouts, Barley wines och Porters. "Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP521 Hornindal Kveik Ale Jäst - Pure Pitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75 - 82 %Alkoholtolerans: 10 - 15 %Flockning: HögJästemperatur: 22 - 37 °C (72 - 98 °F)Ingredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP002 English Ale Jäst - PurePitch Next Gen
OBS! Kort datum. Bäst före: 2024-10-07Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP002 är en klassisk ESB-stam från ett av Englands största oberoende bryggerier. WLP002 English Ale jästen är bäst lämpad för brittiska öltyper, såsom mild, bitter, porter och stout. Den jäser ut väldigt klart och ger en aning restsötma."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitch-hastigheter har bryggare sett förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP002 English Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.förjäsbarhet: 63-70%alkoholtolerans: 5-10%flockning: väldigt högjästemperatur: 18-20°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP925 High Pressure Lager Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! Används för att jäsa lageröl på en vecka. Jäs vid rumstemperatur; 17-20°C under tryck 1,0 bar (14,7 PSI) tills FG (Final Gravity) erhålls, vanligtvis inom en vecka. Lagra ölet vid 2°C, 15 PSI, i 3 till 5 dagar för att konditionera. Svavelproduktionen är stark de två första dagarna och försvinner sedan på dag fem.Perfekt för:Amber LagerAmerican LagerDark LagerHellesMarzenPale LagerPilsnerSchwarzbierVienna Lager"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP925 High Pressure Lager Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 73-82%Alkoholtolerans: 5-10%Flockning: medelJästemperatur: 17-20°C (lagra sen på 2°C)Ingredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP518 Opshaug Kveik Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! Denna kveik-stam kommer från Lars Marius Garshol och isolerades från en blandad kultur som tillhörde Harald Opshaug, en bondgårdsbryggare i Stranda, Norge. De humleförstärkande, rena egenskaperna hos denna stam gör den idealisk för IPA och pale ale.Denna stam användes ursprungligen på 1990-talet för att producera flera öl i kornølstil. Det är en ren jäsande jäst och har tolererat temperaturer upp till 95°F (35°C) medan den avslutar jäsningen inom tre till fyra dagar."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP518 Opshaug Kveik Ale Jäst - Pure Pitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 70-80%Alkoholtolerans: 12%Flockning: medel - högJästemperatur: 25-35°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP4000 Vermont Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! Isolerad från en unikt bryggd dubbel-IPA från Vermont. Denna Saccharomyces cerevisiae-stam producerar en komplex fruktig esterprofil av persika, aprikos och lätt citrus som kompletterar alla aggressivt humlade öl.Perfekt för:American IPADouble IPAHazy/Juicy IPA"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP4000 Vermont Ale Jäst - Pure Pitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 78-82%Alkoholtolerans: 12%Flockning: låg-medelJästemperatur: 18-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP860 Dry Munich Lager 11g Jäst
Från det äldsta verksamma bryggeriet i München kommer denna Premium Active Dry WLP860 Munich Lager Yeast från White Labs. Den här stammen är omsorgsfullt odlad och bevarad av bryggmunkar, och är känd för sin rena, skarpa jäsning balanserad av en distinkt maltig sötma.Oavsett om du brygger en Märzen med dess rika, rostade toner, en Helles med dess gyllene briljans eller en Bock med dess fylliga komplexitet, kan denna jäst göra allt - en pålitlig och mångsidig sort som säkerligen kommer att bli en ny favorit för lager.WLP860 Munich Lagerjäst är en hybrid av S. cerevisiae och S. eubayanus som tillhör Frohberg-gruppen, vilket innebär att den har ungefär 50 % av varje förälders arvsmassa.Perfekt för:Amber LagerAmerikansk lagerBockCream AleMörk LagerDopplebockHellesMarzenPale LagerPilsnerRauchbierSchwarzbierVienna LagerWhite Labs WLPD860 Dry Munich Lager 11g JästVikt: 11g - för 20L (5 gal) vört.Förjäsbarhet: 68 - 72 %Alkoholtolerans: 5 - 10 %Flockulering: MediumOptimal jäsningstemperatur: 9 - 11 °C (48 - 52 °F)STA1: NegativtProducent: White LabsIngredienser: Jäst, E491 emulgeringsmedel.
White Labs WLP029 German Ale Kölsch Yeast Blend Jäst - PurePitch Next Gen
WLP029 German Ale Kölsch. "Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!WLP029 German Ale KölschIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP672 - Lactobacillus Brevis
Lactobacillus Brevis är en stavformad bakterie som används för att sura öl. Producerar normalt mer mjölksyra än Lactobacillus Delbrueckii. Passar utmärkt till alla typer av suröl. Använd under 40 grader.White Labs WLP672 - Lactobacillus BrevisFörjäsbarhet: 80 %Flockulering: LågRek. temperatur: Under 40 graderAlkoholtolerans: 5 - 10% General Use of Bacteria for Kettle Souring/Quick Souring methods:- Generally 1L per 2-3BBLs is necessary for quick souring within 48-72 hours- The higher the pitching rate, the faster the souring- Anaerobic environment is preferred for Lactobacillus- Temperatures ranging from 80-95°F (26-35°C) are optimal for most Lactobacillusstrains. See reference guide for strain specifics.- Wort production needs to be very clean
White Labs WLP001 Dry California Ale 11g Jäst
WLP001 nu som torrjäst! WLP001 Dry California Ale jäst är känd för sina rena smaker, kraftig jäsning och är känd för sin användning i humliga öl. Det accentuerar humlesmaker och aromer och jäser ut bra, även för öl med hög vörtstyrla. En högre utjäsning än genomsnittet leder till torrare öl samt medelhög flockning för att ge ett rent och krispigt öl. Med en hälsosam pitchrate och jäst är WLP001 också snabb på att återabsorbera diacetyl.- Bästsäljande jäst- Kan användas i nästan alla ölstilar (från IPA till kölsch)- Framhäver humlesmaker och aromer vackertPerfekt för: American IPA, American Wheat Beer, Barleywine, Blonde Ale, Brown Ale, California Common, Cider, Double IPA, Dry Mead, Imperial Stout, Old Ale, Pale Ale, Porter, Red Ale, Stout, Sweet Mead.WLP001 California Ale Yeast är genetiskt skild från andra stammar av liknande ursprung, vilket gör detta till den enda California Ale Yeast i världen. Vår torrjäst är också testad med proprietära qPCR-metoder, vilket möjliggör högre känslighet för potentiella vilda jästföroreningar. Genom att använda WLP001 Dry California Ale Yeast får du hantverksindustrins mest populära stam, känd för sina rena och robusta jäsningar, tillsammans med förtroendet för White Labs kompromisslösa kvalitetskontrollstandarder.White Labs WLP001 Dry California Ale JästVikt: 11g - för upp till 20L vört.Dosering: 0,5-1 g/LFörjäsbarhet: 73-85%Alkoholtolerans: 15%Flockning: medelJästemperatur: 18-23°CIngredienser: Jäst, E491 emulgeringsmedel
White Labs WLP838 Southern German Lager Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP838 Southern German Lager kännetecknas av en maltig finish, balanserad arom och fantastisk flockning. Det är en stark utjäsare som producerar svagt svavel och låg diacetyl under fermenteringen. Denna stam drar nytta av en diacetylvila och konditionering.Perfekt för: Amber Lager, American Lager, Bock, Cream Ale, Dark Lager, Dopplebock, Helles, Marzen, Pale Lager, Pilsner, Schwarzbier, Vienna Lager."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP838 Southern German Lager Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 68-76%Alkoholtolerans: 10%Flockning: medium-högJästemperatur: 10-13°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP802 Czech Budejovice Lager Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP802 Czech Budejovice är en pilsner-lagerjäst från södra Tjeckien, denna stam producerar torra och krispiga lageröl med låg diacetylproduktion. Med upp till 80% utjäsning kommer denna stam att producera torr öl med rundad humlebitterhet. Låg diacetylproduktion gör konditioneringen av detta öl enklare.Perfekt för: Amber Lager, American Lager, Bock, Dark Lager, Dopplebock, Helles, Marzen, Pale, Lager, Pilsner, Rauchbier, Schwarzbier, Vienna Lager."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP802 Czech Budejovice Lager Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 70-75%Alkoholtolerans: 10%Flockning: mediumJästemperatur: 10-13°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP500 Monastery Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP500 Monastery Ale kommer från ett belgiskt kloster, denna sort är idealisk för belgiska quads, tripels och dubbels på grund av sin höga alkoholtolerans. Den producerar karakteristiska toner av plommon och körsbär med en hint av tuggummi. Lägre jäsningstemperaturer (65-67°F/18-19°C) resulterar i mindre fruktiga och mer jordnära öl.Perfekt för: Belgian Dark Strong Ale, Belgian Dubbel, Belgian Pale Ale, Belgian Tripel, Belgian Quadruple, Biere de Garde, Cider"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP500 Monastery Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-80%Alkoholtolerans: 15%Flockning: låg-mediumJästemperatur: 18-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP410 Belgian Wit II Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP410 Belgian Wit II är en relativt ren stam med medium intensitet och kryddliknande fenolproduktion, samt högre alkoholtolerans än WLP400, vilket gör den perfekt för belgiska quadruples. Med upp till 75% utjäsning ger denna stam en kvarvarande maltkaraktär. Det hjälper till att balansera eventuella tillsatser vilket resulterar i ökad drickbarhet. Något lägre resulterande pH-värde än engelska eller amerikanska ale-stammar, skapar en lätt syrlig, uppfriskande öl. Denna stam är idealisk för witbiers eller belgiska bordsöl.Perfekt för: Belgian Dubbel, Belgian Pale Ale, Belgian Tripel, Belgian Quadruple, Cider, Saison, Witbier"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP410 Belgian Wit II Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 70-75%Alkoholtolerans: 12%Flockning: låg-mediumJästemperatur: 19-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP300 Hefeweizen Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP380 Hefeweizen IV-stammen producerar en balans mellan fenoler och estrar. Muskotnöt, kryddnejlika och krydda är mer dominerande än aromen av banan och bubbelgum. Pitchningshastighet och temperatur kommer att dramatiskt påverka smaken och aromen av denna stam. Traditionella bryggtekniker föreslår underpitching för att producera mer klassiska egenskaper hos stilen. Denna stam har låg flockning och mindre svavelproduktion.Perfekt för: Weissbier/veteöl, Weizenbock."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP300 Hefeweizen Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 72-76% Alkoholtolerans: 8-12% Flockning: lågJästemperatur: 20-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP095 Burlington Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP095 Burlington Ale är signaturstammen för ett bryggeri i nordöstra USA, vilket gör den idealisk för IPA i New England-stil. Tillför personlighet till din öl genom att bidra med estrar och kropp, denna stam kommer att blandas med humlesmaker och aromer samtidigt som den balanserar bitterhet. Estrar är högre än WLP001 California Ale Yeast® och denna stam har varit känd för att resultera i mer diacetyl, så öka temperaturen i slutet av jäsningen.Perfekt för: Brown Ale, Hazy/Juicy IPA, Pale Ale, Porter, Red Ale, Stout."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP095 Burlington Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-80%Alkoholtolerans: 12%Flockning: medelJästemperatur: 19-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP077 Tropicale Yeast Blend Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP077 Tropicale är en blandning av icke-GMO-jäststammar som har valts ut noggrant för att hjälpa till vid frisättningen av bundna tiolföreningar genom att rikta in sig på hög enzymatisk B-lyasaktivitet. Ger en balans av tropiska smaker och aromer, som passionsfrukt, grapefrukt och mango, som är perfekt för en saftig, hazy IPA!"Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP077 Tropicale Yeast Blend Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-82%Alkoholtolerans: 12%Flockning: lågJästemperatur: 17-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP067 Coastal Haze Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP067 Coastal Haze är en blandning av våra favorit-IPA-stammar i New England-stil och är utmärkt för att producera öl med ett hazy utseende och tropiska, fruktiga estrar. Genom att producera torra, men ändå saftiga öl, kommer mango- och ananasegenskaperna att ge extra drickbarhet. Perfekt för Blonde Ale, Hazy/Juicy IPA, Pale Ales."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP067 Coastal Haze Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-82%Alkoholtolerans: 12%Flockning: låg-medelJästemperatur: 18-22°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP066 London Fog Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP066 London Fog Ale-jäst är den perfekta go-to jästen för IPA i New England-stil. Den producerar en medel-esterprofil som liknar WLP008 East Coast Ale Yeast. Den lämnar kvar lite sötma och hjälper till att accentuera både malt- och humlesmaker och aromer, samtidigt som den behåller en sammetslen munkänsla."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Nästa generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP066 London Fog Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 75-82%Alkoholtolerans: 10%Flockning: låg-medelJästemperatur: 17-21°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP008 East Coast Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP008 East Coast Ale-jäst kan användas för att reproducera många amerikanska versioner av klassiska ölstilar men har blivit populärt för sin användning i East Coast IPA. Den är renare och skarpare än andra Haze stammar. Den har en liknande neutral karaktär som WLP001 California Ale Yeast® med något högre esterproduktion. Denna stams utjäsning lämnar en viss munkänsla och kvarvarande sötma som balanserar humlebeska. Det är en fantastisk all-around-sort för balanserade, tillgängliga ölstilar som blondiner, pale ale och amber ale."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitchar förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP008 East Coast Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 70-75%Alkoholtolerans: 10%Flockning: medelJästemperatur: 18-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs WLP001 California Ale Jäst - PurePitch Next Gen
Next Gen: dubbla mängden jäst! WLP001 California Ale-jäst är känd för sina rena smaker, kraftig jäsning och är känd för sin användning i humliga öl. Det accentuerar humlesmaker och aromer och jäser ut bra, även för öl med hög vörtstyrla. En högre utjäsning än genomsnittet leder till torrare öl samt medelhög flockning för att ge ett rent och krispigt öl. Med en hälsosam pitchrate och jäst är WLP001 också snabb på att återabsorbera diacetyl.- Bästsäljande jäst- Kan användas i nästan alla ölstilar (från IPA till kölsch)- Framhäver humlesmaker och aromer vackertPerfekt för: American IPA, American Wheat Beer, Barleywine, Blonde Ale, Brown Ale, California Common, Cider, Double IPA, Dry Mead, Imperial Stout, Old Ale, Pale Ale, Porter, Red Ale, Stout, Sweet Mead."Next Generation" PurePitch-förpackningen innehåller dubbla mängden jäst, mycket nära den pitch-rekommendation som professionella bryggerier använder utan behov av förkultur.PurePitch® Next Generation- 2x pitchhastigheten: Nu med mer jäst får du en idiotsäker jäsning utan förkultur. Följer en kommersiellt rekommenderad pitch-rate så att du kan pitcha som proffsen!- Förbättrad prestanda - PurePitch® Next Generation kombinerar lättheten hos en flaska och innovationen av PurePitch®, och erbjuder en modulär påse med lock och en konsekvent cellkoncentration avsedd att pitcha vid 7,5 miljoner celler/ml; en kommersiellt rekommenderad pitchningsnivå för att säkerställa en idiotsäker jäsning.- Ökad jäsningshastighet - Efterfrågan på högre pitchnivåer har stadigt ökat i decennier. För att passa bryggarens behov har vi optimerat cellantalet för PurePitch® Next Generation för att säkerställa att bryggare över hela världen ser konsekventa, rena och snabba jäsningar. Med våra konsekventa pitch-hastigheter har bryggare sett förkortade laggtider vilket resulterar i snabbare densitetsfall.– Förbättrad hållbarhet – genom processförbättringar och laboratorieanalyser övervakar vi glykogenhalten i jästcellerna för att ge dem mer energi när en fermentering påbörjas.- PurePitch® Next Generation har en egenutvecklad dubbelskiktsfilm som andas, utformad för att möjliggöra effektivare avgasning för att minska produktuppblåsningen och ge högre livsduglighet och hållbarhet för jästen. Medan industristandardens hållbarhetstid är 2-4 veckor, uppnår PurePitch® Next Generation en imponerande hållbarhetstid på fem till sju månader.- Lätt att använda: Desinficera, vrid locket och pitcha!White Labs WLP001 California Ale Jäst - PurePitch Next GenVolym: 70ml - för upp till 20L vört.Ekologisk.Förjäsbarhet: 73-85%Alkoholtolerans: 15%Flockning: medelJästemperatur: 18-23°CIngredienser: Vatten, kornmalt och jäst.
White Labs Ultra-Ferm 10ml
Enzym för Brut IPA och lågkalori-öl. Detta enzym ökar utjäsningsgraden genom konvertering av stärkelse och dextriner till förjäsbart glukos. Lämplig till ölstilar som ska vara väl utjästa, som Brut IPA.Ultra-Ferm är flytande amyloglukosidas (AMG) från Aspergillus niger. Omvandlar stärkelse och långa kolhydratkedjor till glukos via hydrolys. Enzymet kan ge upp till 100 % hydrolys av dextriner till förjäsbart glukos, vilket kan jämföras med 75 - 80 % vid normal mäskning.Omältade råvaror kan användas som källa för stärkelse. Lämpligt även för fruktöl, cider och destillering.Tillsätt Ultra-Ferm under inmäskning vid ölbryggning.Dosering: 10 ml per 20 literRekommenderad temperatur: 60 °C (enzymet denatureras vid 85 °C)Rekommenderat pH 3,5 - 5,5Förvaras vid 4 - 8 °C
White Labs Clarity Ferm 10ml
Clarity-Ferm är ett enzym som har två tillämpningar inom ölbryggning: 1) Motverkar köldgrumling. 2) Reducerar innehållet av gluten i öl.- Clarity Ferm Används för att skapa gluten-reducerade öl.- Motverkar effektivt köldgrumlighet (Chill Haze).- Ökar hållbarheten.- Påverkar inte smak eller lukt.- Påverkar inte skumbildning.- Enkel att använda och ingen speciell utrustning krävs.KöldgrumlingKöldgrumling orsakas av utfällning av komplex bildade av polyfenoler och proteiner vid kallagring. Clarity-Ferm motverkar bildandet av sådana komplex.Reducerar gluteninnehållDessutom sänker Clarity-Ferm gluteninnehållet väsentligt och kan användas för att brygga glutenfri öl. Öl av kornmalt och/eller vetemalt som behandlats med Clarity-Ferm brukar innehålla under 20 ppm gluten, vilket är det internationella gränsvärdet för öl att betraktas som "glutenfri".Dosering10 ml per 20 liter öl. Tillsätts samtidigt som jästen.