Vinsatser 20-25L

Australian Blend Katunga Vitvin 23L - Utan jässats
Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvins-sammanhang. Katunga är en ny stjärna på seriens himmel - fräscht och gott vitt vin.OBS! Utan jässats, köp till jässats separat - 4 dagars eller 7 dagars.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223, E330.Allergi: Innehåller sulfit

Australian Blend Katunga Vitvin 23L 4-Dagars Kit
Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvins-sammanhang. Katunga är en ny stjärna på seriens himmel - fräscht och gott vitt vin.Komplett med Australian Jässats 4-Dagars vinjässats med Vinjäst, jästnäring, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan). Allergener: Sulfiter, Skaldjur.Ingredienser Vin: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223, E330.Allergi: Innehåller sulfit

Australian Blend Pink Chardon 23L - Utan jässats
Pink Chardon är ett lätt rosa vin baserat på Chardonnay-druvor - fruktig, krispig med aromer av jordgubbar och doft av svarta vinbär. Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvinssammanhang.OBS! Utan jässats, köp till jässats separat - 4 dagars eller 7 dagars.Ingredienser vin (7kg): Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Allergi: Innehåller sulfider

Australian Blend Pink Chardon 23L 4-Dagars Kit
Komplett 23L 4-dagars 7kg kit - Pink Chardon är ett lätt rosa vin baserat på Chardonnay-druvor - fruktig, krispig med aromer av jordgubbar och doft av svarta vinbär. Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvinssammanhang.Komplett med Australian Jässats 4-Dagars vinjässats med Vinjäst, jästnäring, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan). Allergener: Sulfiter, Skaldjur.Ingredienser vin (7kg): Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Allergi: Innehåller sulfider

Australian Blend Pinot Grigio 23L Vitvin 4-Dagars Kit
Komplett 4-dagars kit. Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvins-sammanhang. Smakbeskrivning: Fylligt och kryddigt med aromatisk med toner av äpple, tropisk frukt och honung. Passar lika bra till maten som i vindrinken.Komplett med Australian Jässats 4-Dagars vinjässats med Vinjäst, jästnäring, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan). Allergener: Sulfiter, Skaldjur.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Allergi: Innehåller sulfider

Australian Blend Rödvin 23L 4-Dagars Kit
Komplett 4-dagars vinkit. Skapar ett vackert, krispigt, medeltorrt rött vin med balanserad syra. Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvins-sammanhang, komplett med Australian Jässats 4-Dagars vinjässats med Vinjäst, jästnäring, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan). Allergener: Sulfiter, Skaldjur.Ingredienser Vin: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223

Australian Blend Sauviblanc 23L Vitvin - Utan jässats
Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvins-sammanhang. Smakbeskrivning: Aromer av passionsfrukt, guava, grapefrukt, citrus och kryddiga örter. Passar lika bra till maten som i vindrinken.OBS! Utan jässats, köp till jässats separat - 4 dagars eller 7 dagars.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Allergi: Innehåller sulfider

Australian Blend Sauviblanc 23L Vitvin 4-Dagars Kit
Komplett 4-dagars vinkit. Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvins-sammanhang. Smakbeskrivning: Aromer av passionsfrukt, guava, grapefrukt, citrus och kryddiga örter. Passar lika bra till maten som i vindrinken.Komplett med Australian Jässats 4-Dagars vinjässats med Vinjäst, jästnäring, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan). Allergener: Sulfiter, Skaldjur.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Allergi: Innehåller sulfider

Australian Blend Vitt Slottsvin 23L - Utan jässats
Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvins-sammanhang.OBS! Utan jässats, köp till jässats separat - 4 dagars eller 7 dagars.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Allergi: Innehåller sulfider

Australian Blend Vitvin 23L - Utan jässats
Australian Blend är en riktig klassiker i snabbvins-sammanhang. Smakbeskrivning: Torr, mild och lätt. Passar lika bra till maten som i vindrinken.OBS! Utan jässats, köp till jässats separat - 4 dagars eller 7 dagars.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Allergi: Innehåller sulfider

Australian Jässats 4-Dagars - Komplett vinjässats
Australian Jässats 4-Dagars komplett vinjässats med Vinjäst, jästnäring, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan).Ingredienser:Vinjäst, jästnäring, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan). Allergener: Sulfiter, Skaldjur

Australian Jässats 7-Dagars - Komplett vinjässats
Australian Jässats 7-Dagars komplett vinjässats med vinjäst, jästnäring, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan).Ingredienser: Vinjäst, jästnäring, Jässtopp (E202, E224), Klarning A (Kiselsol), Klarning B (Chitosan). Allergener: Sulfiter, Skaldjur

Australian Vinjäst & Jästnäring 65g 4-Dagars
Australian Vinjäst & Jästnäring 65g 4-Dagars. Jäser ut vinet på ca 4 dagar. Ingredienser: Jäst, Jästnäring

Bryggkit 25L för Vin Cider & Mjöd
Detta bryggkit är perfekt för dig som vill brygga eget vin, cider eller mjöd hemma. Detta utrustningskit innehåller den utrustning du behöver för att brygga hemma. Anpassat för 20-25-liters satser. Flaskningen sker enkelt med flaskfyllare utan kladd och krångel. OBS: Innehåller ej flaskor eller råvaror.

Cantina 5-dagars Chardonnay
En klassiker bland de vita - Chardonnay-druvan ger en smak av fruktig citrus och vanilj och en antydan till rökighet och karaktär av ekfat. Kan drickas direkt men bäst efter ca 1 månads lagring. Ger 21 liter vin, Jäst och kemi ingår.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 vinjäst, jäststopp (E223, E202) Kiesel Oil Chitosan Allergi: Innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur

Cantina 5-dagars Montepulciano
Vinset för att göra 21 liter italienska rött vin på Montepulciano druva som ger en karaktär av körsbär, mörka bär och tobak. Ett intensivt rött, medelrikt vin som kan drickas direkt men som blir bättre genom att få lagras. En månads lagring ger en märkbar förändring. Jäst och kemi ingår.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Vinjäst, näringsjäststopp (E223, E202) Kiesel Oil Chitosan Allergi: Innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur

Cantina 5-dagars Piesporter/Pieselberg (Vitt)
Vinset för att göra 21 L. Halvtort vitt vin i den bästa tyska stilen. Typiska kryddig smak med lågt syrainnehåll. Bra som aperitif, för ost och snacks men fungerar även bra som ett matvin. Jäst och kemi ingår.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Vingjäst, vingårds jäststopp (E223, E202) Kiesel Oil Chitosan Allergi: Innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur

Cantina 5-dagars Pinot Grigio
Vinset för att göra 21 liter fruktigt och färskt italienskt vitt vin tillverkat på Pinot Grigio. Lättare karaktär än Chardonnay, men inte mindre komplex. Kan drickas omedelbart efter tillverkningen men vinner mycket på bara en månads lagring. Jäst och kemi medföljer.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Vinjäst, (E223, E202) Kiesel Oil Chitosan Alergi: Innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur

Cantina 5-dagars Rött Lantvin
Vinset för tillverkning av 21 liter vanligt italienskt bordsvin som finns i Toscana. Med Sangiovese druva som bas får vinet en robust karaktär och en djup röd färg. Satsen ger ett torrt, medelstort vin med låg syrehållning. Vinet kan drickas direkt efter det jäst klart men vinner på 1-2 månaders lagring. Jäst och kemi ingår.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 vinjäst, jäststopp (E223, E202) Kiesel Oil Chitosan Allergi: Innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur

Cantina 5-dagars Vitt Lantvin
Vinset som ger ett 21 liter torr/halvtork italiensk vitt vin med måttlig syra. Tillverkad på italienska druvor från Emilia/Romagna. Fungerar perfekt som ett matvin, Kan drickas direkt efter tillverkningen men blir bättre efter 1-2 månaders lagring. Jäst och kemi ingår.Ingredienser: Koncentrat för druvsaft, socker, vatten, konservering E223 Vinjäst, vingårds näringsjäststopp (E223, E202) Kiesel Oil Chitosan Allergi: Innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur

DOC's Bordeaux Lyx 23L 14% Vinsats
DOC's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin med hela 14% alkoholhalt. Här har vi valt en annan typ av Cabernet-druva och valt att bara mjuka upp den en aning med ett litet inslag av Merlot. Det här vinet har en något jordigare smak och den typiskt komplexa tannin-halten hos ett stort franskt rödvin. Kräver viss lagring för att komma till sin rätt, gärna några månader.HistorikDOC's vinsatser har funnits i över 30 år och är det ledande kvalitetsmärket i Sverige. Vi använder enbart ädla druvsorter för att tillverka DOC's vinsatser och med hela 8kg råvara och specialjäst som tar fram druvans karaktär, får vi fram riktiga kvalitetsviner i klass med sina kommersiella ekvivalenter.Ingredienser: Druvsaftkoncentrat, vatten, socker, konserveringsmedel E223 och E202, Jäst, Kiselolja, Chitosan.Allergener: innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur.

DOC's Chablis Lyx 23L 14% Vinsats
DOC's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin med hela 14% alkoholhalt. Chablis är ett torrt vitt vin med mineral-karaktär, och samtidigt en mjuk, fruktig arom. Ljusgult vin med dragning åt gräsgrönt. Ett utmärkt matvin.HistorikDOC's vinsatser har funnits i över 30 år och är det ledande kvalitetsmärket i Sverige. Vi använder enbart ädla druvsorter för att tillverka DOC's vinsatser och med hela 8kg råvara och specialjäst som tar fram druvans karaktär, får vi fram riktiga kvalitetsviner i klass med sina kommersiella ekvivalenter.Ingredienser: Druvsaftkoncentrat, vatten, socker, konserveringsmedel E223 och E202, Jäst, Kiselolja, Chitosan.Allergener: innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur.

DOC's Chardonnay 23L 14% Vinsats
DOC's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin med hela 14% alkoholhalt. Chardonnay lagras ofta i små ekfat för att producera starka smaker och aromer. Fruktig karaktär - ofta beskriven som citrus - och den följande lagringen på ekfat introducerar smaker som "ek" eller "vanilj", ibland beskriven som ”röksmak” och med en svagt smörig smak från den malolaktiska jäsningen.HistorikDOC's vinsatser har funnits i över 30 år och är det ledande kvalitetsmärket i Sverige. Vi använder enbart ädla druvsorter för att tillverka DOC's vinsatser och med hela 8kg råvara och specialjäst som tar fram druvans karaktär, får vi fram riktiga kvalitetsviner i klass med sina kommersiella ekvivalenter.Ingredienser: Druvsaftkoncentrat, vatten, socker, konserveringsmedel E223 och E202, Jäst, Kiselolja, Chitosan.Allergener: innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur.

DOC's Lambretto 23L 14% Vinsats
DOC's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin med hela 14% alkoholhalt. Lambretto-viner tillverkas oftast genom blandning av olika italienska druvor. Många av vinerna buteljeras en aning söta för att det ska utvecklas kolsyra i flaskorna men vår Lambretto är en torrare och fylligare variant av detta italienska bordsvin.HistorikDOC's vinsatser har funnits i över 30 år och är det ledande kvalitetsmärket i Sverige. Vi använder enbart ädla druvsorter för att tillverka DOC's vinsatser och med hela 8kg råvara och specialjäst som tar fram druvans karaktär, får vi fram riktiga kvalitetsviner i klass med sina kommersiella ekvivalenter.Ingredienser: Druvsaftkoncentrat, vatten, socker, konserveringsmedel E223 och E202, Jäst, Kiselolja, Chitosan.Allergener: innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur.

DOC's Merlot 23L 14% Vinsats
DOC's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin med hela 14% alkoholhalt. Det här är den mest populära rödvinsdruvan i världen för tillfället. Med sin stora bouquet och lite mjukare struktur blir vinerna ”tillgängliga” tidigare än de långlagrande Cabernet-vinerna. Ett vin på Merlot brukar ofta beskrivas med smak av svarta vinbär, plommon och inslag av viol.HistorikDOC's vinsatser har funnits i över 30 år och är det ledande kvalitetsmärket i Sverige. Vi använder enbart ädla druvsorter för att tillverka DOC's vinsatser och med hela 8kg råvara och specialjäst som tar fram druvans karaktär, får vi fram riktiga kvalitetsviner i klass med sina kommersiella ekvivalenter.Ingredienser: Druvsaftkoncentrat, vatten, socker, konserveringsmedel E223 och E202, Jäst, Kiselolja, Chitosan.Allergener: innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur.

DOC's Mosel Lyx 23L 14% Vinsats
DOC's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin med hela 14% alkoholhalt. Med en svagt kryddig smak, fruktigt och god syra, passar det här Mosel-vinet lika bra till mat som prat. Vi har valt en blanning med Riesling som huvudbeståndsdel för att åstadkomma ett vin i samma anda som de tyska moselvinerna.HistorikDOC's vinsatser har funnits i över 30 år och är det ledande kvalitetsmärket i Sverige. Vi använder enbart ädla druvsorter för att tillverka DOC's vinsatser och med hela 8kg råvara och specialjäst som tar fram druvans karaktär, får vi fram riktiga kvalitetsviner i klass med sina kommersiella ekvivalenter.Ingredienser: Druvsaftkoncentrat, vatten, socker, konserveringsmedel E223 och E202, Jäst, Kiselolja, Chitosan.Allergener: innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur.

DOC's Riesling 23L 14% Vinsats
DOC's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin med hela 14% alkoholhalt. Ljusgult med svagt gröna inslag, lätt aromatiskt och fruktigt med inslag av äpple, persika och aprikos. Beskrivs också ofta med termer som "örtigt" eller "kryddigt". Perfekt som sällskapsvin men går även till mat.HistorikDOC's vinsatser har funnits i över 30 år och är det ledande kvalitetsmärket i Sverige. Vi använder enbart ädla druvsorter för att tillverka DOC's vinsatser och med hela 8kg råvara och specialjäst som tar fram druvans karaktär, får vi fram riktiga kvalitetsviner i klass med sina kommersiella ekvivalenter.Ingredienser: Druvsaftkoncentrat, vatten, socker, konserveringsmedel E223 och E202, Jäst, Kiselolja, Chitosan.Allergener: innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur.

DOC's Rose Lyx 23L 14% Vinsats
DOC's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin med hela 14% alkoholhalt. Halvtorrt till torrt, fruktigt och med god syra. Ett lätt rosa vin med mycket smak.HistorikDOC's vinsatser har funnits i över 30 år och är det ledande kvalitetsmärket i Sverige. Vi använder enbart ädla druvsorter för att tillverka DOC's vinsatser och med hela 8kg råvara och specialjäst som tar fram druvans karaktär, får vi fram riktiga kvalitetsviner i klass med sina kommersiella ekvivalenter.Ingredienser: Druvsaftkoncentrat, vatten, socker, konserveringsmedel E223 och E202, Jäst, Kiselolja, Chitosan.Allergener: innehåller sulfider och produkter baserade på skaldjur.

La Mancha Hallon 7-dagars 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Hallon 7-dagars 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin på 7 dagar- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Jordgubb 7-dagars 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Jordgubb 7-dagars 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin på 7 dagar- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Kiwi 7-dagars 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Kiwi 7-dagars 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin på 7 dagar- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Persika 7-dagars 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Persika 7-dagars 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin på 7 dagar- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Röd 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Röd 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Röd 7-dagars 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Röd 7-dagars 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin på 7 dagar- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Röd Bordeaux 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Röd Bordeaux 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Röd Bourgogne 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Röd Bourgogne 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Röd Rioja 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Röd Rioja 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Röd Rioja 7-dagars 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Röd Rioja 7-dagars 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin på 7 dagar- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Rosé 20L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 20L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Rosé 20L 11% Vinsats- Ger 20L färdigt vin- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Vit Liebfraumilch 23L 11% Wine Kit
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Vitt Liebfraumilch 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Vitt 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Vitt 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Vitt 7-dagars 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Vitt 7-dagars 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin på 7 dagar- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.

La Mancha Vitt Chardonnay 23L 11% Vinsats
La Mancha's kompletta druvvinsatser behöver ingen sockertillsats och ger 23L färdigt vin. Druvans naturliga sockerhalt räcker att få ett gott, fylligt och lättdrucket vin med alkoholhalt på ca 11%. La Mancha Vitt Chardonnay 23L 11% Vinsats- Ger 23L färdigt vin- Ca 11% alkoholhaltTack vare den höga halten naturligt druvsocker får man en snabb och effektiv jäsning som hos de flesta traditionella vingårdar. Vid optimala temperaturförhållanden blir resultatet rekordartat – jäsning på 5 dagar utan extra tillsatser som i 7-dagars vinsatser. Annars blir jäsningen färdig på 2-3 veckor beroende på årstiden. En lagringstid på några månader, helst på ekfat, förbättrar avsevärt smaken för röda viner och särskilt för en Rioja.HistorikLa Mancha vinsatser har funnits på marknaden sedan år 1981. I ett test från 1985/86 jämfördes La Mancha med andra vinsatser och segrade då med bred marginal. Ursprungligen kom all druvsaft från ett område i La Mancha distriktet i Spanien som heter Quintanar del Rey. Sedan utökades inköpen av druvsaft till andra vinländer och andra druvsorter. Garnacha och Tempranillo, typiska för Rioja-, Riesling för Mosel-, Cabernet Sauvignon för Bordeaux- samt Pinot Noir för Bourgogne-viner. Det breda utbudet borde tillfredställa även den mest kräsne. Satsa på La Mancha vinsatser om du vill vara framgångsrik med din hembryggning.Innehåll:Pastöriserad koncentrerad druvsaft, citronsyra E330 och stabiliseringsmedel SO2 E220. Renodlad vinjäst, jässtopp E224, E202 och för vitviner klarmedel. OBS! Förvaras svalt vid längre lagring. Volym 5 liter.